Skip to main content
 • Bedrijven

  Bedrijven schakelen Susan graag in voor verschillende opdrachten, van illustraties in jaarverslagen tot muurschilderingen, kerstkaarten, logo’s, huisstijl en tapijten. Een recent voorbeeld is de beschildering van een paard i.o.v. TAQA. Andere opdrachtgevers: BP Oil Europe, Memisa, Stichting Kinderpostzegels en War Child.

  Susan Schildkamp heeft twaalf prentenboeken op haar naam staan waarbij zij voor de illustraties zorgde. Sommige schreef ze ook. Een aantal kinderprentenboeken is in opdracht vervaardigd zoals over de verdwenen vogel Dodo in samenwerking met het Zoölogisch Museum in Amsterdam. Waar is de Beer van Boukje? was in opdracht van Ignoce Schretlen, De Vliegreis in opdracht van Memisa en De Sleutel is gemaakt voor Clini Clowns.

 • Particulieren

  Susan maakt schilderijen voor bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een huwelijk(sjubileum) of verjaardag. In een gesprek met de opdrachtgever inventariseert ze wat de belangrijkste plekken in het leven van de opdrachtgever zijn zoals de woningen, het stadhuis waar getrouwd is of wordt, de plek waar een paar elkaar ontmoet heeft. Die plaatsen bezoekt ze vaak met de opdrachtgever.

  Ze verwerkt haar indrukken in twee verschillende schilderijen met een eigen sfeer en gevoelswaarde. De klant mag hieruit een keuze maken. Ook kunt u een kaart laten ontwerpen voor een speciale gelegenheid. Muurschilderingen behoort ook tot de mogelijkheden.

 • Contact

  Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op met één van de galeries die Susan vertegenwoordigen.

 • Venlo i.o.v. Familie Boerebroelof