bedrijfsopdracht Appetit Voyage

Kunst in opdracht voor bedrijven

Bedrijven schakelen Susan graag in voor verschillende opdrachten, van illustraties in jaarverslagen tot muurschilderingen, kerstkaarten, logo’s, huisstijl en tapijten.

Een recent voorbeeld is de beschildering van een paard i.o.v. TAQA. Andere opdrachtgevers: BP Oil Europe, Memisa, Stichting Kinderpostzegels en War Child.

Susan Schildkamp heeft twaalf prentenboeken op haar naam staan waarbij zij voor de illustraties zorgde. Sommige schreef ze ook. Een aantal kinderprentenboeken is in opdracht vervaardigd zoals over de verdwenen vogel Dodo in samenwerking met het Zoölogisch Museum in Amsterdam. Waar is de Beer van Boukje? was in opdracht van Ignoce Schretlen, De Vliegreis in opdracht van Memisa en De Sleutel is gemaakt voor Clini Clowns.

Haar meest recente prentenboek is Heerlijk Haags. Daarin wordt in twee talen het verhaal van het Haagse hopje verteld en verbeeld. Het is verkrijgbaar in de boekhandel.

Contact

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op met één van de galeries die Susan vertegenwoordigen.

Mocht u interesse hebben voor een persoonlijk ontwerp voor een handgeknoopt tapijt kunt u contact opnemen met De Munk Carpets

Bekijk portfolio bedrijven

Uitgelicht

In opdracht van TAQA EnergyTaqa Energy, onderdeel van Abu Dhabi National Energy Company PJSC (TAQA), beschilderde Susan Schildkamp een paard ontworpen door Renee Bazuine.

Het levensgrote paard staat in het hoofdkantoor in Abu Dhabi en Nederland. (2013)